OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Friday, September 9, 2011

RAYAKU, RAYAMU JUA

Ok, entry for today mengisahkan tentang budak2 yang masih comel lagi cute walaupun semua sudah berumur 23 and 22 tahun…so, nak story sikit apa yang telah terjadi pada hari raya ke 3 bila jalan raya dan SERANG rumah orang beramai-ramai ye…wahahaha…

Tiap-tiap tahun, kami kanak-kanak riang semestinya akan berhari raya beramai-ramai dan SERANG rumah orang (dengan niat kalo buleh nak bolot angpau, hihihhihi)..so dengan kata sepakat, raya tahun ni kitaorng memilih hari raya ke 3 untuk menziarahi sahabat handai…

Dan, apa yang kita buat??mcam2 you…tapi, tidak ketinggalan semestinya ke MCD, walaupun dah tengah malam sambil embun turun seperti salji, hasrat tersebut tetap dicapai beramai-ramai, and gaining weight pun beramai-ramai jugak la, hehe..


INILAH KAMI


Fatin, Nurlina and Ziemah


Jun and sI dIA


mEREKA


Remy and Nurlina


Ziemah and Fatin

And tyme yang tak dapat di lupakan adalah (drum rolll)

TADAAAAAA…..

video

video

Si dia sempat berjamming and for the first tyme, diri ini mendengar suara bakal suami bernyanyi-nyanyian dengan hati girang riang ria di hari raya….(bercerita sambil melalut di sana sini,hihihi)

And for me it WOWW… Jatuh cinta buat yang kesekian kalinya…heheheh…nak request lagu buleh??

Semuanya yang terjadi untuk hari ini dah TAMAT… (tersenyum2 malu teringat si dia sebut nama ku waktu nyanyi-nyanyi tadi,tapi tak sempat mengabdikan kenangan itu, tapi sempat mengabdikan di HATI ku,hihihhi)

1 comment: