OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 27, 2012

Bride To Be On Diet!!!

    Tittle entry bukan main lagi...hahaha...memang pun tengah diet sekarang nih, and I tell you, in 2 months 1 week and 4 days I lost 9kg..yaaaa for real ok,

                          I LOST 9KG...

   Tak sangka tau diet yang saya buat selama ini berjaya...memang nampak sangat perubahan tau...Dulu baju semua fit body je (bukan kerana beli saiz kecik ye, tapi badan makin montok), tapi sekarang dah boleh nampak kelonggaran ke atas baju2 kepunyaanku...wahaha..

   Masih belum puas hati lagi tuu, masih banyak yang perlu dikurangkan dan masih ingin meneruskan diet sampai dapat berat badan ideal macam zaman dulu kala...go baby go...semangat nih...

   Nak tau tak rahsia apa yang saya gunakan untuk diet nih??saya kenakan cas RM50 sorang untuk tutorial ya...hahha..ndoklah, gurau je...Tapi kalo nak bagi boleh je, sedekah kan dapat pahala...hihi..

   Ni da sertakan gambar sebelum dan selepas yee..boleh bandingkan kalau tak caya Sudahhhhhh...haaa...

      Gambar yang first tu di capture pada 29 May 2012, nampak tak pipi tak montok lagi??tu gambar selepas ye, tulang rangka pun dah nampak..heee...

     Gambar yang kedua pulak adalah before diet, di capture pada 29 Mac 2012..pipi macam belonnnn..huhu..
                 
   So to all bride to be yang nak tahu macam mana saya diet sampai boleh hilangkan lemak degilll yang bergerumpulan selama ini, nantikan untuk entry seterusnya baru saya bagitau...hihihi...



6 comments:

  1. goodluck wedding prep ye. done linking u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq there..heeee..kongsi mongsi prep ye..hehe..

      Delete
  2. hai! thanks follow me.. wah..xsabar nak tau rahsia diet ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Cik Nasha..hehe..Tggu ya next next entry..hehe...see ya... :-D

      Delete
  3. salam..
    waaaaa..xsbr mok nk tauk rahsia bakal raja sehari tok.. hee~
    goodluck! teruskan.. :) kin bseri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nisa..junior tunang kmk kat maktab tok nak?hehe..tggu jak entry seterusnya k..sik perlu pakr ubat kurus, naturally jak..hehe

      Delete