OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Thursday, July 5, 2012

Door Gift

Door gift ohhh door gift, lama dah berfikir-fikir sampai berserabut fikiran I kot...haha

Dan nak cari door gift biarlah yang bersesuaian dengan bajet, cantik lagi menarik dan dapat jadi kenangan buat org2 yang datang...

So setelah memerah otak bagaii dan terkeluarlah idea ini...

Nak cari bekas cam kat bawah, kalau nak sama macam kat bawah memang tak kot, TUPPERWARE tu...mahal mak oiii...so pusing punya pusing dah jumpa yang sama, apa lagi grab teruss dan harga memang BERPATUTAN...

Selesailah urusan door gift, nak urus benda lain lagi...nanti bila stok dah sampai baru hias letak net cam kat gambar tupperware kat bawah..*tak sabaq tak sabaq*

Source kredit to :

gifts-cottage.blogspot.com
                         
And

bungakesidang.blogspot.com



11 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha..bukan exactly cam tu, yang kat atas tu mahal, cantik lagi gojes mojes yang saya punya murah, takde jenama dan tak segojes tuuu....huhuhu...cantik kan tupperware kat atas tuh..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Kan kan...cantek je kalau di hias...hehehe

      Delete
  3. takpe. yg penting ikhlas. kot nak order tupperware, meh order ngan saye meh. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kann..itu yg plg penting...hehe..ohhh Reen agen tupperware ye?untuk door gift memang tak mampu, huhuhu...p kalau untuk pindah rumh baru nanti boleh gakk.heheheh

      Delete
  4. Replies
    1. comel kan kan...jom pakat jadikan door gift hari bahagia kita...hehehhe

      Delete
  5. kat ssf skrg ade jual bekas kuih kaca...plg kecik harga 2.50..murh tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah memang murah tuu..tapi saya tak prefer guna kaca, coz takut tak terjaga mende2 tu...takut pecah..huhu

      Delete
  6. masuk link tu mcm xder je...
    sy pun tgh mencari jgk

    ReplyDelete