OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, July 11, 2012

Look at me!!

Berjaya dah, seee seee... Now I already lost 11 kg since 2 months 3 weeks and 5 days I on diet...yeayyyhhh... ^_^


8 comments:

  1. congrate... dapat turunkan berat

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee....tq tq...tapi masih byk lagi nak kurangkan nih...huhuhu...harap2 bila berpuasa makin turun berat badan...hehehe

      Delete
  2. waa..bestnye..share la cmne, nak kurus jugak ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ok ok..nanti I share ye..tggu turun 4kg lagi, pastu I share..doakan I cepat2 trn berat lagi..hahaha

      Delete
  3. wah beshnye dpt trnkan berat sampai mcm tuh...
    saya dh mcm2 care xder trn2 gak,,...
    bile dh nk kawen nie mkin kuat mknnye.. ahahah
    follow u 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..kan kan, hati makin senang, perut pun senyum je...hahaha...saya memang kuat makan tau, tapi terpaksa berdiet untk big day nih...

      Delete
  4. Hi zulaikha :)

    Sy nyza b2b dari selangor.
    By the way bru dpt link blog u arinie.
    Sbb tertarik tgk u dpt trunkan berat bdn smpai 11kg??
    Sdgkan i ni pun nk kawen end of this year.
    Lg 5 month tp berat tak turun2 :(
    Sharing plzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Neeza, pembetulan ye, bukan Zulaikha, Zalikha..hehe.. hello geng b2b, welcome to my blog..heheh..nanti saya buat, insyaallah lepas berat saya turun 4kg lagi..tunggguuu..heee...

      Delete