OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Thursday, August 30, 2012

Genap 3 BULAN Lagi!!!

Okay, 3 months to go, persiapan banyaknya belum buat...hukhukhuk...

Nak jadi SUPER SONIC supaya boleh siapakan persiapan cepat2...

Good Luck Icka... =>

14 comments:

  1. Good luck Icka!! boleh punya..saya lagi 2bln pun byk lagi xsiap ni..huhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah..sama2 kita masuk gear 5 k..hahaha..Good Luck to you to dear.. =>

      Delete
  2. chaiyok2 icka..jangan stress2 dan jage diri..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Linda..Heee...Tak mo strees2, nanti hilang seri kan kan?hehehe

      Delete
  3. buat ilek sudah...

    hehe..
    settlekan satu persatu..

    hehe..
    daku lagi dua bulan..
    ilek je..

    tapi dalam hati tak tahu laaa bagaimana rasenyeeee...
    miahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ahh..samalah di sini, nampak cool bukan main, tapi dlm hati dup dap dup dap..hakahakahak...good luck to you too ok InaYusoff..heee

      Delete
  4. heeeee... cha lagi 2 bulan juga.. rilek2 tapi dalam hati berdebar... a lot of thing to do..

    yang penting pelan2 kayuh ye dear.. .

    Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, byk mende belom selesai nih..hukhuk..caya tak baju kawin pun belum buat lagi...huhu...anyway, Cik Cha, Good Luck k...sama2 kita usaha..hehehe

      Delete
  5. best of luck!! InsyaAllah semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Cik Mahh...Terima kasih..doa2kan tau..hehehe

      Delete
  7. Chaiyookk icka... moga semuanya berjalan lancar!! :) Happy for youu

    ReplyDelete