OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Monday, September 3, 2012

Hujung Minggu Yang Maha Busyy..

Tak terlambat kan nak ucap Selamat Hari Merdeka to All Malaysian people...Mari kita sama2 menjaga keamanan negara...

Okay,org lain sibuk sambut merdeka, tapi we both busy persiapan kawen, tinggal lagi 2 MONTHS 3 WEEKS 6 DAYS....my ohhh my, tak lama lagi..huhuhu

31 Ogos that day, me, him and my mum ada meeting dengan bridal yang uruskan persiapan kawen kami, and hari Ahad kelmarin, adalah sesi mencuba baju, penat gileerrr okay, dari petang sampai bertemu malam tau..heheh..and we both get 5 baju untuk perempuan and 4 baju untuk lelaki...

And hari Sabtu survey set katil, and alhamdullillah, rezeki dapat harga YANG BAIK PUNYA, dan set katil tu pun cantik...puas hati..

Hujung minggu ini pulak nak uruskan kad kawen and door gift..mudah-mudahan di permudahkan semuanya..Aminnn

10 comments:

  1. wah byk nye baju...
    mmg amek byk baju ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah, emeg sengaja ambik byk bj, mengada2 kan?hahaha..satu bj akad, satu baju sblh pompuan, satu bj sblh lelaki, 2 lagi baju untuk ambik outdoor wedding..hehehe

      Delete
    2. best nya.... boleh pakai banyak2 baju... (^_^)

      Delete
  2. Bridal dah sediakan, guna je semua..hehehe..best memg best, tp hrga dikenakan pun bestt..terbang duit...huhuhu

    ReplyDelete
  3. bestnye amik byk baju, baru puas ati kan.hihi
    Even penat urus hal wedding, tp kite mesti happy kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeye..biar puas hati, insyaallah sekali seumur hdp kan?hehehe

      Delete
  4. best tu bila banyak baju di ambil..... gambar pun puas jugalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2, nak bergmbr sepuas hatilah..heheeheh

      Delete
  5. wahhhh kemaen lagi byk baju... syokkkkk!! glemer2 nanti syg... hikhik

    puas hati nak photoshoot kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..over kan kan?hahahah...nak puaskan hati lah ni pilih bj sampai 5, kesian encik tunang terpksa byr, duit keluar mcm air,huhuhu

      Delete