OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, October 23, 2012

INI KAD KAMI!!!

Okay u'ollsss, kad kahwin kami dah siap...Alhamdullillah, senangnya hati dan tunggu waktu tika kan tiba untuk mengedarkan kad kami...

Heee... (^_*)

14 comments:

  1. wow....cantik..klasik2 gtu....

    ReplyDelete
  2. yerrpp..btul kate cik mah..cantik..very the classiccc...lain dari yg lain sket:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambik kad yg murah je nih Fateha..heeee...anyway, thank you ye...

      Delete
  3. gambar yg bahagian dlm tu cntik pose dia... suka2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang kat atas tu gambar raya, yg kat bawah gmbr pre wedding...heeee..pilih je mana gambar yg berkenan di hati..heeee...

      Delete
  4. Meh terbangkan kad tu ke Johor. :)

    eh. tetibe. HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee...Icka buat majlis kecik2 je..heheeh...kalau Amalina sudi datang, silakan ye, nanti icka pos kad kalau confirm dtg..heeee...

      Delete
  5. Abg Osman x lama lagi akan kawin! Yeay!!

    ReplyDelete
  6. cantiknyer kad..
    siap der pic..
    n klasik betul...
    nak kad..biar la jauh pun..haha

    ReplyDelete
  7. cantiknya kad..cantik sgt2..suka tgk :))

    ReplyDelete