OuR BIG dAY

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, October 9, 2012

SALINAN LEMBUT

HELLO HELLOOO u'ollss...

Lamanya tak update blog, heeee...

Just nak announce Icka dah dapat draf salinan lembut ataupun lebih dikenali softcopy dari vendor kad (perlu ke announce?ada ke yang nak tau?mengedik lebih je kan kan kan) hahaha...

And tak sabar nak tengok kad yang dah di print nanti..

ANOTHER 1 MONTH 3 WEEKS TO GOOO...

Tak sabaq tau..

10 comments:

  1. aiseyment...icka slalu update hari..
    ana setiap kali tgok countdown icka..
    sendiri glabah...
    wah kire pantas la gak kan..da pat softcopy..
    ana pun same..
    insyaallah..18hb ni leh dpt kad dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, sekrg tggl 50 hari je lagi tau Ana..byknya yg perlu d buat kan?huhu

      Delete
  2. hehe..sabar2.. :D semoga semuanya okay2 saja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Saila..hope everything going smoothly...

      Delete
  3. Dah dekat...mesti banyak yg dah siap...gudluck dear.nanti tunjukla kad. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de lah sha,memng byk yg perlu di buat, byk bnda yg blm selesai...huhu

      Delete